Waar uw telefoongesprek eindigt gaat Tapecall verder!

Wanneer u meerdere zakelijk gerelateerde gesprekken op een dag voert, staat niet iedere conversatie u even goed bij. Het is dan ook onmogelijk om iedere gesprek volledig  te reproduceren. Of stelt u zich eens voor dat u een prijsafspraak maakt met iemand die het bestaan van deze afspraken later ontkent.  Een telefoongesprek vastleggen met Tapecall.net biedt dan uitkomst.

Leg uw zakelijke telefoongesprekken vast op tape en u bent ervan verzekerd dat al uw belangrijke afspraken worden opgenomen, dat u geen belangrijke leveringsdetails verliest of dat er geen meningsverschillen ontstaan over prijs(afspraken). U verkleint de kans op miscommunicatie of onenigheid over de afspraken met uw gesprekspartner. Een langdurige gang naar de rechtbank blijft u hiermee bespaart!

Uw mogelijkheden met Tapecall

De mogelijkheden met Tapecall.net zijn grenzeloos en onze diensten zijn dan ook handig en eenvoudig toepasbaar in het bedrijfsleven.Tapecall.net wordt door allerlei organisaties gebruikt en in verschillende branches. Redacties gebruiken het als handige interviewdienst voor bewijs van opnames en  om gesprekken eenvoudig terug te luisteren en uit te werken. Ook advocaten adviseren hun cliënten niet voor niets aan om gesprekken op te nemen met Tapecall.net in juridische geschillen.

Wie kiest voor zekerheid, kiest voor Tapecall.net.