Hoe werkt TapeCall

Direct uw telefoongesprekken opnemen met Tapecall.net

Tapecall.net is een laagdrempelige en eenvoudige opname dienst voor uw (zakelijke) telefoongesprekken. Neem al uw telefoongesprekken in drie korte stappen op met Tapecall.net.

 1. Neem uw gesprek op door te bellen naar 0900-1789:
  Bel met uw mobiele of vaste aansluiting naar 0900-1789 en toets 1 om een gesprek op te nemen. Als u zich niet heeft geregistreerd op Tapecall.net ontvangt u per gesprek een code per sms waarmee u uw gesprek kunt terug luisteren. Voer vervolgens het nummer in van de persoon die u wilt spreken en het gesprek wordt tot stand gebracht. Toets * als u het gesprek wilt beëindigen.
 2. Gesprek afgerond? Luister uw gesprekken op 3 manieren terug:
  • Beluister uw opname terug via uw mobiele of vaste telefoon
   Heeft u geen tablet of PC bij de hand? Bel dan 0900-1789 en toets een 2 in het keuzemenu. Voer de eerder ontvangen code in en luister uw opname direct terug via telefoon terug.
  • Beluister uw opname via Mijn Tapecalls
   Met ‘Mijn Tapecalls’ heeft u in één oogopslag een duidelijk overzicht van al uw gevoerde gesprekken. Hier kunt u uw eigen telefoonnummers aan het systeem toevoegen, die worden herkend wanneer u gebruik maakt van Tapecall. U ontvangt dan geen logincode en wachtwoord meer, maar u krijgt automatisch de opnames in uw mailbox.
  • Downloaden
   Wilt u zich niet registreren? Dan krijgt u telefonisch de gesprekscode en het wachtwoord. Met behulp van deze codes kunt u de telefoongesprekken downloaden van onze internetsite.
 3. Veilig uw opname bewaren met Tapecall.net:
  Al uw gevoerde gesprekken blijven 30 dagen veilig bewaard op onze server. U kunt al uw gevoerde gesprekken herhaaldelijk downloaden gedurende 30 dagen met een maximum van 3 keer. De opgeslagen gesprekken kunt u met één druk op de knop verwijderen van onze server. Tapecall.net factureert de gesprekkosten direct door aan uw telecomprovider. U ontvangt dus geen aparte factuur van Tapecall.net.